L’ajuntament de Xiva i la mancomunitat obrin una oficina d’atenció ciutadana

Post també disponible en: Castellano

La Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva i l’ajuntament obrin un servei d’atenció ciutadana a fi de facilitar informació en matèria d’habitatge i agricultura.

Aquest servei, atés per personal tècnic de la Mancomunitat, es desplaçarà dos dies al mes a les dependències municipals a fi d’oferir informació sobre tramitació d’ajudes a la rehabilitació d’habitatges, eficiència energètica, accessibilitat, compra/lloguer, habitatge jove i plaques solars en l’àrea d’habitatge i ajudes a l’agricultura, venda i lloguer de terres o agricultura ecològica. 

Els interessats poden acudir a les instal·lacions municipals en horari de 10,00 a 14,00 hores el segon i quart dilluns de cada mes.

Aquest servei, ja iniciat per la Mancomunitat l’any passat, va tramitar a la comarca, una mica més d’un milió d’euros en ajudes directes, generant a més, un important flux econòmic en gestionar-se serveis que van ser contractats, en gran manera a professionals de l’entorn d’influència de la Mancomunitat.

La Mancomunitat prestarà a més servei similar a Godelleta, Setaigües i Dosaigües. 

Per a l’Ajuntament de Xiva, la gestió de proximitat d’aquests serveis suposa una oportunitat per a accedir, de forma còmode i senzilla a ajudes que poden contribuir a millorar aspectes relacionats amb els habitatges i la competitivitat de la nostra agricultura.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*