L’Ajuntament d’Utiel signa un conveni de col·laboració amb AICU per promocionar el consum en comerços de la localitat

Post també disponible en: Castellano

El programa “Targeta Activa Utiel Comercial” compta amb una subvenció de 37.000 € i suposarà una injecció de 75.000 € en establiments de la localitat

L’Ajuntament d’Utiel i l’Associació d’Indústria i Comerç d’Utiel (AICU) han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat rebrà una subvenció de 37.000 € destinats a la posada en marxa de el programa “Targeta Activa Utiel Comercial”.

Una iniciativa que el consistori utielano posa en marxa dins de el pla de reactivació de economia local per promocionar i dinamitzar el sector comercial del municipi estimulant les compres de proximitat.

La targeta de compra “Activa Utiel Comercial” comptarà amb un crèdit de 50 € i podrà ser adquirida per qualsevol ciutadà major de 18 anys empadronat a Utiel.

D’aquests 50 €, l’usuari només haurà d’abonar 30 € ja que els 20 € restants seran subvencionats per l’ajuntament a través d’aquest conveni de col·laboració. El programa estableix que cada veí empadronat al municipi tindrà dret a fer ús d’1 targeta “Activa Utiel Comercial”.

Uns vals de compra que podran canviar-durant el període establert de la campanya en qualsevol establiment del municipi adherit a la campanya excloent a grans superfícies i locals de joc.

Després de la signatura de l’conveni, en propers dies s’obrirà el període d’adhesió dels establiments comercials del municipi interessats en formar part d’aquesta campanya.
Un cop finalitzada aquesta fase, tots els ciutadans d’Utiel majors de 18 anys podran beneficiar-se dels avantatges de la targeta “Activa Utiel Comercial”, i contribuir d’aquesta manera a donar suport a el sector comercial del seu municipi.

En total es preveu que aquesta campanya, impulsada per la Regidoria de Comerç i Desenvolupament Econòmic, arribi a una xifra total de 75.000 € en compres de béns i serveis en comerços del municipi, el que revertirà en el benefici directe i indirecte de centenars de famílies de la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*