L’alumnat de segon de primària del CEIP Joaquín Muñoz visita l’Ajuntament de Turís per a interessar-se pel seu funcionament

El alumnado de segundo de primaria del CEIP Joaquín Muñoz visita el Ayuntamiento de Turís para interesarse por su funcionamiento.
El alumnado de segundo de primaria del CEIP Joaquín Muñoz visita el Ayuntamiento de Turís para interesarse por su funcionamiento.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha obert una vegada més les seues portes de bat a bat per a rebre a l’alumnat del CEIP Joaquín Muñoz. En esta ocasió alumnes de segon de primària col·lapsaren literalment el saló de plens, i no solament amb la seua presència sinó amb la gran quantitat de dubtes que plantejaren a l’Alcalde, Eugenio Fortaña.

La màxima autoritat féu de guia junt amb regidors i regidores de l’equip de govern i hi hagué d’emplenar-se a fons per explicar com s’arriba a ser Alcalde, com funciona el ple de l’ajuntament o si ell és el cap de la Policia Local entre altres curiositats.

La visita continuà per la recepció, despatxos i finalitzà al despatx d’alcaldia on Eugenio Fortaña ensenyà a l’alumnat el volum de la Constitució Espanyola que presideix l’estança, “com a norma fonamental de tot l’estat i que hem de complir tots i totes a més que garanteix els nostres drets”. La vara de “mando” també va captar l’atenció d’estes menudes i inquietes ments.

Per a finalitzar cadascuna de les classes es va fer una foto de record des del balcó consistorial.

La máxima autoridad hizo de guía junto con regidores y regidoras del equipo de gobierno.
La màxima autoritat va fer de guia juntament amb regidors i regidores de l’equip de govern.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*