L’alumnat dels quatre centres escolars de Xest participa en l’activitat “Teatre en valencià”

Post també disponible en: Castellano

L’alumnat dels centres escolars de la localitat ha participat en l’activitat “Teatre en Valencià”, organitzada aquest passat dijous, 17 de novembre, per la regidoria d’Educació, a càrrec de Mª Ángeles Llorente. 

Xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària del CEIP Vicente Blasco Ibáñez, CEIP Francisco Giner dels Rius, CEIP Ana Lluch i del Col·legi San José de la Muntanya es van desplaçar fins al Teatre Liceu per a gaudir l’obra Buh!, oferida per Teatre L’Abast i LA FAM Produccions.

Durant més d’una hora, quatre actrius i un actor d’aquestes dues companyies valencianes, entre els quals es troba la chestena Estela Domínguez, acompanyada de Neus Alborch, Rebeca Artal-Dada, Ana Gimeno i Juanma Picazo; van oferir un espectacle que combinava teatre musical i titelles. Amb una escenografia canviant que anava generant diferents ambients durant la representació, van aconseguir arribar al públic infantil i mantindre a tot l’alumnat entretingut i atent a totes les accions que ocorrien en escena.

De manera interdisciplinària, combinant el teatre musical i de titelles, Buh! fa un viatge per alguns dels relats de Charles Dickens, amb la finalitat d’aprofundir acosta la conciliació familiar i la gestió de les emocions en els xiquets; fent un treball sobre les pors que els xiquets i xiquetes poden tindre: el coco, la tempesta o la soledat, entre altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*