Las Ventas s’alça amb els premis a la millor falla gran, falla infantil, ninot gran, ninot infantil i enginy i gràcia de Bunyol 2019

Monumento de la Falla Ventas de 2019.
Monumento de la Falla Ventas de 2019.

Post també disponible en: Castellano

Monumento de la Falla Ventas de 2019.
Monument de la Falla Vendes de 2019.

La comissió de la Falla Las Ventas de Bunyol ha aconseguit aquest any 2019 els primers premis de la Junta Local Fallera de la localitat. El premi a la millor falla gran de Bunyol, de la mateixa manera que el primer premi al seu monument infantil, que ha estat lliurats per l’alcaldessa i regidora de Festes, Juncal Carrascosa, al costat de la Fallera Major de la Junta Local, Maribel Montaner Portal, en un acte realitzat a la Plaça d’Armes del castell de la localitat, on tradicionalment es desenvolupa.

El monument de les Vendes, obra de l’artista local Antonio López, porta per títol “Donant la nota”; mentre que la seua falla infantil s’ha batejat amb el nom de “El bosc animat”, també del mateix artista.

La Falla El Prado, per la seua banda, ha quedat en segona posició amb el seu monument titulat “Ballant al so que toca”, obra de l’artista José Ramón Espuig; mentre que en tercer lloc ha quedat la comissió de Nou Bunyol amb “Bunyol punt ia part”, obra de l’artista Carlos Berlanga; en quart lloc la Falla Reis Catòlics amb “En el fons del mar”, creada per la comissió; i en cinquè lloc ha estat premiada la Falla Bunyol Poble amb “Contes xinesos”, creada pel buñolense Salvador Espert.

En infantils, el primer premi ha estat per a Las Ventas, el segon ha estat per a la comissió de Nou Bunyol, el tercer premi per Reis Catòlics i el quart per a El Prat.

El premi per al millor ninot gran ha estat per a la comissió de les Ventas, igual que el millor ninot infantil; i el ninot amb major enginy i gràcia ha quedat aquest any desert.

Monumento infantil de la Falla Ventas 2019.
Monument infantil de la Falla Ventas 2019.

Premis tucomarca.com

Pel que fa als premis a la millor crítica local així com el d’enginy i gràcia, tots dos patrocinats des de fa setze anys per tucomarca.com, ha recaigut el d’enginy i gràcia a Las Ventas i aquest any el de millor crítica local a la comissió de Reis Catòlics.

A més, el premi als millors bunyols ha estat per a la comissió de Reis Catòlics.

Totes les comissions han rebut també un estendard per unes falles més sostenibles.

Més informació i imatges, en l’edició impresa de tucomarca.com d’aquesta setmana (nombre 792), a partir de dijous en els quioscos de la comarca.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*