L’Associació Llevantina de Field Target realitza la seva última tirada de l’any de HFT en el camp de Els Coets, a Bunyol

Participantes en la tirada de la asociación de Field Target de Buñol.
Participantes en la tirada de la asociación de Field Target de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Participantes en la tirada de la asociación de Field Target de Buñol.
Participants en el tiratge de l’Associació Llevantina de Field Target de Bunyol.

Un cop més la A.L.F.T. (Associació Llevantina de Field Target) ha organitzat amb èxit un tiratge de H.F.T. (Simulació d’escenes de caça amb dianes metàl·liques representant diferents animals com ara, senglars, rates, conills, aus, al Camp de Tir “Els Coets” de Bunyol, el passat diumenge 18 de novembre.

“El tiratge va discórrer durant una jornada amb condicions climàtiques gairebé” extremes “el que ens va permetre gaudir del nostre esport fins a gairebé el nivell d’excel·lència”, com ha informat el president del club, Vicente Ricarte.

“La pluja, la boira, el vent amb ratxes suaus però freqüents, van fer d’aquesta jornada esportiva tot un repte per posar a prova els nostres equips i les nostres habilitats amb ells. Una excel·lent ocasió per gaudir de la natura del paratge mediterrani en plena estació de tardor amb un esport molt sa que es pot practicar a gairebé totes les edats “.

“La meteorologia ens va obligar a realitzar la competició des de dins de la casa que domina el camp de tir, a l’abric de la pluja, però no del vent ni de la boira, que ens van obligar a esforçar-nos al màxim per poder abatre les dianes metàl·liques i sumar punts. Recordem que la competició es fa per esquadres de 2 o 3 tiradors i per torns es tira / arbitra al company per elaborar posteriorment la classificació. En el nostre cas les regles són molt senzilles i es prima sobretot la seguretat i el bon fer dels tiradors “, com ha afegit el president.

“Vam ser en aquesta ocasió 12 intrèpids tiradors, ja que vam tenir bastants baixes per motius diversos, 8 a la classe PCP (Armes amb dipòsit d’aire precomprimit) i 4 en Pistó o Moll, (armes d’aire comprimit clàssiques per acció de càrrega de palanca ) “.

El tiratge va ser organitzada amb 8 carrers de 2 dianes i a 2 voltes, el que suma 32 dianes en total, i la possibilitat de fer màxim 64 punts, i les puntuacions van ser les següents: En categoria PCP: primer, Jesús Hernandez, 56 punts; segon, José Vte. Perez, 55 punts; tercer, David Gómez, 53 punts; quart, Vicente Ricarte Llopis amb 52 punts; cinquè, José Luis Sancho Vendrell amb 48 punts; sisè, Antonio Sanchez amb 46 punts; setè, José Gascón amb 45 punts; i vuitè, Miguel Sanchis amb 44 punts.

En categoria Moll / Piston: el primer va ser Manuel Menchón amb 53 punts; segon, Antonio Arjona amb 52 punts; tercer, Vicente Moscardó Ballester amb 51 punts; i quart Iulian Mantu amb 31 punts.

Després del lliurament de les medalles i trofeus (ampolles d’oli verge extra) als tres classificats d’ambdues competicions, “alguns aguerrits i espartans esportistes van decidir gaudir d’una sessió d’entrenament en el nostre estimat camp de tir” Els Coets de Bunyol “, que dir que sense aquestes magnífiques instal·lacions cuidades i mantingudes amb escassos mitjans per la ALFT i la inestimable ajuda del nostre Ajuntament de Bunyol, aquest esport minoritari però molt estimat per nosaltres, no seria possible. Ens veiem a les properes tirades de les competicions del calendari del any 2019 (pendents d’elaboració de les dates) al camp de tir de Els Coets de Bunyol, com sempre “, ha finalitzat Vicente Ricarte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*