L’Atlètic Macastre compleix amb els pronòstics en el derbi comarcal i guanya per la mínima a l’Atlètic Turís

Post també disponible en: Castellano

Els cuers havien de rebre l’Macastre que venia de perdre en l’anterior derbi, però tenint bones sensacions. I els de Manolo només havien de fer el mateix en el verd, i anotar gol, ja que és l’única cosa que l’equip trobava a faltar últimament.

El partit en el seu gruix va ser força igualat, d’aquests que no vols cometre errors; dels que des de la sala de màquines es fa bona part del desenvolupament del partit i volent fer un joc vertical que permeti avançar-se. Ja que tots dos equips estan en una zona de la taula que si es veuen per darrere li apareixen els fantasmes i l’acusen.

La diferència es va donar a tocar del descans, quan el col·legiat va detectar relativa agressivitat i contacte en un jugador local, Raúl Martínez, i va decidir assenyalar pena màxima, la qual s’encarregava Salvador Martínez de llançar al fons de la xarxa per la banda esquerra, anotant el gol de la tarda. Atès que era a prop del final de la primera part, l’efecte psicològic per als turisanos va ser bastant determinant i mortal.

A la segona meitat es va veure un Macastre més relaxat i conservador, que confiava més en les seves possibilitats. No obstant això, tots dos van moure banquetes des de ben d’hora: els locals amb perfil ofensiu per fer la reacció al llarg de la segona part; i els macastreros per mantenir nivell físic i marcador.

Anaven passant els minuts, Turís arribava però no prou com per acovardir al porter i posar-lo en excessius destrets; i Macastre a la contra i també elaborant, amb intents des de fora de l’àrea, però sense eficàcia com per convertir i moure el marcador. Pel que va arribar al final del partit amb un resultat relativament semblant al vist en el terreny de joc: fairplay i sensacions de millora per a tots dos clubs.

L’Atlètic de Turís segueix cuer amb 2 punts i l’Atlètic Macastre suma 3 punts i es posa en el lloc 13 amb 17. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*