L’Auditori de Sant Lluís de Bunyol acull aquest dissabte el concert “The Internacional Clarinets”

Post també disponible en: Castellano

La Societat Musical L’Artística de Bunyol i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol organitzen el concert que oferirà a l’Auditori de Sant Lluís el cor de clarinets The International Clarinets, dins del seu gira pel nostre país.

Fundat en 1998 per Eddy Vanoosthuyse, The International Clarinets és hui dia un dels cors de clarinets més importants del món, amb un repertori que inclou arranjaments d’obres de Vivaldi, Bach, Beethoven, o Rossini, i que ofereix també música contemporània de compositors com Brossé, Laprote, Breways o Van de Roost, entre altres. El conjunt està format per antics alumnes d’aquest virtuós del clarinet belga, procedents de països tan diversos com Bèlgica, Holanda, Espanya, Xile, l’Argentina, el Japó, Thailandia, Austràlia o Estat Units. La majoria dels seus integrants desenvolupen el seu treball professional en orquestres internacionals, universitats, conservatoris i institucions musicals de tot el món. 
Durant els seus gires, l’agrupació ha treballat amb solistes com el pianista Sir François Glorieux, la llegenda del jazz Eddy Daniels, Wenzel Fuchs de Berliner Philharmoniker, Larry Combs de Chicago Symphony, o Philippe Cuper de l’Òpera de París, entre altres. A més, el cor de clarinets ha publicats tres discos, l’últim en aquest any, dedicat als compositors belgues Raymond Decancq i Willy Soenen.
Actualment The International Clarinets es troba de gira per Espanya i visitaran Bunyol per a oferir un concert a l’Auditori Municipal de Sant Lluís aquest pròxim dissabte 10 de setembre a les 20.30 hores, l’entrada de les quals serà gratuïta, i en el qual podrem gaudir d’obres de Bach, Verdi, Monti o Xostakóvitx.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*