L’Eliana avança l’horari de tancament dels seus parcs municipals

Post també disponible en: Castellano

La Policia Local alça quatre actes en la setmana del 21 al 27 de desembre.

‘Ajuntament de l’Eliana ha acordat avançar l’horari de tancament a l’ús públic de tots els parcs municipals, a partir d’aquest dilluns 28 i fins al pròxim 18 de gener. D’aquesta forma, s’avança de les 22 a les 19 hores la seua clausura i es manté fins a les 6 del matí durant tots els dies de la setmana, sense perjudici de la seua possible revisió i revocació o pròrroga en funció de la situació epidemiològica.

Aquesta mesura es produeix amb l’objectiu de reduir l’impacte de la pandèmia en llaures a una acció de protecció de la salut i seguretat de la ciutadania, especialment la dels i les joves.

A més, la Policia Local ha reforçat el seu operatiu per a aquestes festes nadalenques amb 6 agents en cada torn, tres vehicles de patrulla i la cooperació de la Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil.

L’àmplia presència de cossos i forces de seguretat ha aconseguit reduir, la setmana del 21 al 27 de desembre, a quatre les actes alçades. Dos s’han dirigit a establiments públics per l’incompliment de l’aforament permés superant el 30%, una a un jove per incomplir el toc de queda i una detenció a un altre jove, de 22 anys, per presumpte delicte de robatori en interior de vehicle i atemptat a un agent de l’autoritat.

L’alcalde, Salva Torrent, ha insistit en la necessitat de complir les normes per a superar les preocupants dades actuals, especialment entre la població estudiantil que gaudeix, amb restriccions, de les seues vacances de Nadal i la implicació de la qual és necessària perquè a la volta no es produïsca una quarta ona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*