L’empresa Gecomplast, del grup alemany Geba, celebra els 25 anys de la seua instal·lació a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El grup empresarial alemany Geba ha celebrat el 25 aniversari de la seua empresa Gecomplast des que aquesta s’instal·lara a Bunyol l’any 1998.

El grup empresarial alemany Geba ha celebrat el 25 aniversari de la seua empresa Gecomplast des que aquesta s’instal·lara a Bunyol l’any 1998. I en Gecomplast han volgut celebrar aquest 25 aniversari amb els empleats i les empleades de l’empresa i les seues famílies, seguint la línia del grup a Alemanya: “a ells els agrada molt conviure amb les famílies, ensenyar als fills i filles les instal·lacions, fer-los partícips del lloc de treball dels seus pares i mares amb explicacions del que es fa, és la millor manera de compartir, ja que a vegades és difícil explicar que Gecomplast és un valor afegit a qualsevol altre producte, que som gestors de residus, però no de la forma tradicional, sinó gestors de residus d’un material post industrial, net, però que no deixa de ser una deixalla que nosaltres tornem a transformar en matèria primera. Diguem que som el futur i així li ho hem transmés. La veritat que ha sigut una experiència molt gratificant”, tal com ha explicat a tucomarca.com el Cap d’Administració i responsable de Personal de la signatura, Vicente Hernández.

L’acte ha comptat amb l’assistència de les autoritats locals, així com del gerent de l’empresa, Sven Gnegeler, a qui se’l va homenatjar durant la celebració del sopar.

Quant a la implicació social de Geba Group en el teixit social de Bunyol, Vicente Hernández ha recordat que des de Gecomplast “es pretén ser present en esdeveniments amb patrocinis esportius entre els quals es troba el del Club Esportiu Bunyol, que llueix el nostre logo en els seus equipatges, amb el qual, per cert, enguany els companys de les filials alemanyes han al·lucinat amb què el nostre club jugara la Copa del Rei amb un equip de Champions com la Reial Societat”.

Gecomplast també ha patrocinat, entre altres, la modalitat de caminada del Trail de Bunyol, lluint el logo de l’empresa en les samarretes roses que es van utilitzar per a aquest esdeveniment.

25 anys de Gecomplast a Bunyol

“Gecomplast és una empresa transformadora de termoplàstics, recicladora i gestionadora del material reciclat que des d’ací es transforma una altra vegada en matèria primera per a la injecció, som proveïdors d’empreses que injecten peces plàstiques i per a la injecció la matèria primera és el plàstic en claca, que pot ser verge, que seria el més senzill, i després està la gestió de residus a partir de material reciclat, compounds, per als nostres principals clients que són l’empresa automobilística i l’elèctrica”, tal com ha explicat Vicente Hernández Ortiz.

En la seua producció, Gecomplast se serveix exclusivament de materials que compleixen amb les més altes exigències de qualitat. Gràcies a la seua tecnologia d’última generació en valorització del scrap, també pot usar els seus elements ja polimeritzats com a alternativa al material verge. Aquesta tècnica ajuda a reduir costos i presenta una opció més ecològica i respectuosa per al medi ambient.

Actualment, el compounding representa la solució més avantatjosa enfront del material verge. En aquest procés, Gecomplast enriqueix bases plàstiques per mitjà de colorants, agents reforzantes, additius funcionals i agents de processament. Això els permet garantir les propietats desitjades del producte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*