L’equip Senior de l’AD Handbol Bunyol arranca la temporada líders de grup

Post també disponible en: Castellano

Dels set partits disputats fins ara tan sols han perdut u. Teo Pros, director esportiu d’este club esportiu de Buñol, es mostra esperançat per l’any que ve ja que són diversos els que han tornat a competir i entrenar, i que encara que s’haja produït un xicotet descens en el número d’inscrits en l’escola, confia a tornar a la normalitat “más prompte que tarde” i que tots els equips juguen en les seues categories.

Teo Pros, director esportiu de l’AD Handbol Buñol, anima que els pares i jóvens s’inscriguen en este club, que des de fa diversos anys registra unes xifres d’inscrits ascendents. La pràctica esportiva d’esta disciplina és segura. A pesar del Covid19 l’equip Senior està líder del seu grup en esta temporada i pràcticament totes les categories estan jugant i totes entrenen amb normalitat en el Pavelló del Planell al llarg de la setmana.

Pros confirmava que enguany s’ha produït una xicoteta minva en el número d’inscrits de la seua escola amb motiu del Covid19, però al contrari tenim esperança perquè són diversos els que han tornat a competir i entrenar. “El balanç d’este inici de temporada és molt positivo”, apunta el director esportiu del club.

L’entrenador recorda que tots els equips entrenen de les distintes categories de 17 a 20h tots els dies i els dissabtes disputen partits. A pesar que els partits siguen sense públic, “espero que es llevant esta mesura com més prompte millor perquè ens pareix il·lògic que els pares i aficionats hagen de veure els partits en tanques amuntonats, sense guardar distàncies i tenint este pavelló esportiu, on es pot guardar la distància entre persones i la higiene de mans de forma escrupulosa”, finalitza Pros, qui veu el futur amb esperança i optimisme per a la pràctica esportiva.

Respecte a este cap de setmana de pont descansen les xiques, però dels xics, els equips de Cadet i Infantil viatgen fins a Vila-real. Encara les categories d’Aleví i Infantil no estan inscrits en competició, “pero preveiem que gener sí que podem inscriure’ls. Mentrestant estan entrenant amb normalidad”. L’equip Senior també descansa este cap de setmana, dels set partits disputats fins ara només han perdut u, per la qual cosa estan líders del seu grup.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*