Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visitaran al setembre 43 municipis i pedanies de València

Els treballs per a esbrossar els camins i vies que connecten les diferents zones residencials de la localitat han començat.
Els treballs per a esbrossar els camins i vies que connecten les diferents zones residencials de la localitat han començat.

Post també disponible en: Castellano

Les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa el Ivace, visitaran al setembre 43 municipis, pedanies i aldees de la província de València amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania un servei proper i de qualitat.

Recorreran les localitats de Torrent (4 de setembre), Xirivella, Aldaia, Picanya i Paiporta (5 de setembre), Alcàsser (6 de setembre), Picassent, Gàtova i Benigànim (9 de setembre), Silla i Marines (10 de setembre) , Museros (11 de setembre), Xeraco (12 de setembre), Cullera (13 de setembre), Puçol (12 i 13 de setembre), Vilallonga i Burjassot (16 de setembre) i El Puig (17 de setembre).

Així mateix visitaran La Font d’en Carròs, Godella i Potries (18 de setembre), Rafelbunyol (19 de setembre), Serra (20 de setembre), València Nord (23 i 24 de setembre), Vallada i la Pobla de Farnals (25 de setembre), Paterna (26 de setembre), Canals (27 de setembre), Tavernes Blanques (27 i 30 de setembre), Montesa (28 de setembre) i Alfarp (30 de setembre).

Pedanies i llogarets

Les unitats mòbils també s’acostaran a les pedanies i aldees de Hortunas (11 de setembre), El Pontón (11 i 13 de setembre), La Portera (12 de setembre), El Agazador (16 i 17 de setembre), El Derramador ( 18 de setembre), Barri Arroyo (19 de setembre), Cases del Riu i Calderón (20 de setembre), Roma (23 de setembre), Sant Joan (24 de setembre), Els Pedrones (25 i 26 de setembre) i Cases de Caudra (27 de setembre).

unitats mòbils

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d’ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors, un servei que es posa a disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Cal destacar que gràcies a la tasca que desenvolupen les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors cap persona conductora de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per passar la inspecció tècnica.

A més, si no fos per aquesta labor els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica a causa que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*