L’Escola de Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís-Vall dels Alcalans arranca la seua activitat al pavelló del Planell

Post també disponible en: Castellano

Anima que tots els interessats apunten als seus xicotets i xicotetes. Seguixen el protocol anticontagis Covid-19. Els xiquets portaran la màscara durant tota l’hora d’entrenament.

El Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís-Vall dels Alcalans informa que ha obert termini de matriculació per a aquest curs 2020-2021 sempre seguint estrictes mesures de seguretat davant del Covid19. Mónica García, responsable de el club, informava que a Bunyol es duran a terme els entrenaments els dimecres de 17 a 18h al Pavelló del Planell enfocat a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys.

Les mesures que se seguiran és que tots els alumnes portaran la mascareta durant l’hora d’entrenament a l’ésser exercicis que no requerixen un gran esforç físic. També hauran de netejar-se les mans abans d’entrar a les instal·lacions amb gel hidroalcohólico i deixaran les sabates abans d’entrar al recinte d’entrenament.

Tots els interessats poden apuntar-se cridant a l’678658573, enviant un mail a clubgrbunyol@hotmail.com o un missatge privat per Facebook i Instagram.

També a Montserrat i Turís s’impartixen una hora. La quota mensual és de 20 € i animen que els xiquets i xiquetes interessats en practicar aquest esport s’apunten i pugen gaudir de grans professionals del món de la gimnàstica rítmica.

En els propers mesos es preveu, tal com ha confirmat Mónica García, tornen les competicions esportives de caràcter autonòmic i nacional per a totes les joves federades que han de continuar amb la seva activitat.

Des de la Regidoria d’Esports i Hisenda, encapçalada pel regidor Manuel Serra, es comprometen a seguir subvencionant aquest tipus d’esports per als pressupostos de 2021. Anima que l’esport ha de continuar. Aquest tipus d’esport ajuda a la coordinació, psicomotricitat i elasticitat de tot el cos, “així que que no dubten a apuntar els seus petits i petites perquè a més aquest club compta amb grans professionals que han triomfat per tota la geografia espanyola”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*