L’escola municipal de dansa de Xest ja compta amb una nova sala totalment condicionada per a realitzar l’activitat

La escuela municipal de danza ya cuenta con una nueva sala totalmente acondicionada para realizar la actividad.
La escuela municipal de danza ya cuenta con una nueva sala totalmente acondicionada para realizar la actividad.

Post també disponible en: Castellano

La escuela municipal de danza ya cuenta con una nueva sala totalmente acondicionada para realizar la actividad.
L’escola municipal de dansa ja compta amb una nova sala totalment condicionada per a realitzar l’activitat.

Després de la petició de la monitora de l’escola municipal de dansa de comptar amb un espai condicionat per desenvolupar l’activitat, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament va posar en marxa la creació d’una sala de ballet al pavelló esportiu municipal, amb una inversió de 18.527 , 86 euros, que ja està acabada i en ús per part de les més de 60 alumnes de l’escola.
“Des de la regidoria d’Esports som conscients que la demanda de serveis és creixent any rere any i per això, intentem anar cobrint necessitats que ens traslladen els monitors i monitores pel que fa a instal·lacions, material, formació o condicions educatives, amb la finalitat de oferir un servei de qualitat “, ha explicat el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “Teníem pendents unes actuacions que ja s’han pogut escometre i que els alumnes i les alumnes estan gaudint, una d’elles era la sala de ball per a l’alumnat de ballet i dansa”.

Per a la creació d’aquesta nova sala s’han dut a terme tasques de paleta, aïllament, fusteria, pavimentació i vidre, deixant un espai diàfan i ampli, perfecte per a fer classes de ballet. El sòl s’ha recobert amb paviment laminat i s’ha realitzat la instal·lació elèctrica i contra incendis.

“És una sala feta exclusivament per a la dansa, totalment diàfana, sense columnes, el que permet treballar perfectament la ubicació a l’espai”, explica Neus Blanc, la professora de dansa. “Un gran avantatge és poder treballar els girs o les famoses diagonals; les ballarines saben bé del que parlo. A més tenim terra de parquet, imprescindible per a les classes de flamenc; miralls i barres fixes i mòbils col·locades a diferents altures per atendre les necessitats del ballet clàssic a diferents edats. La veritat és que estem encantades “.

“Amb aquesta actuació donem resposta a una necessitat de les escoles esportives municipals; ja que, després de la reorganització d’espais a causa de les obres de l’antiga Casa de la Cultura, l’alumnat de dansa estava rebent les seves classes en un col·legi, de manera provisional. Ara ja disposen d’una sala en condicions, més àmplia, amb millors instal·lacions i adequada per desenvolupar la seva activitat “, declara l’alcalde de Xest, José Morell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*