L’esport femení torna a ser el protagonista aquest cap de setmana a Bunyol

El deporte femenino vuelve a ser el protagonista este fin de semana en Buñol.
El deporte femenino vuelve a ser el protagonista este fin de semana en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El deporte femenino vuelve a ser el protagonista este fin de semana en Buñol.
L’esport femení torna a ser el protagonista aquest cap de setmana a Bunyol.

La Regidoria d’Esports organitza per quarta ocasió una jornada esportiva durant tot el cap de setmana al Poliesportiu del Planell, que deixa palesa la importància de la dona en l’esport en aquesta localitat

Marta Pérez, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, cita els nombrosos esports que aquest cap de setmana es donaran cita a la IV Jornada Esportiva de la Dona, immers en els actes organitzats pel consistori i la societat civil amb motiu del Dia Internacional de la Dona del 8 de març.

Aquesta jornada que tindrà lloc el dissabte i diumenge al Poliesportiu del Planell està organitzada per la Regidoria d’Esports, i col·laboren Correcaminos, Bunyol és Esport, Club Frontennis Esportiu Bunyol, A.D. Bunyol, Pàdel Bunyol, C.A. Correores Bunyol i Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís. Els esports que es podran veure són Frontenis, Gimnàstica Rítmica, Atletisme, Handbol, Orientació, Entrenament Multitraining, Patinatge i Pàdel femení.

“És la quarta jornada esportiva, per la qual cosa és una iniciativa posada en marxa en aquesta legislatura, i de la qual em sento especialment orgullosa com a dona i esportista. L’esport femení cada any compta amb un major nombre de seguidores a la nostra població, incrementant-també el nombre d’esports pels quals s’estan interessant les nostres dones, tant de la localitat com de la comarca “, afirma Marta Pérez.

L’edil aposta per la continuïtat en la pròxima legislatura per aquesta jornada de l’esport femení, que tracta de visibilitzar una realitat patent en el municipi “com és la incorporació de la dona en tots els àmbits de la vida, clamant la igualtat de drets i obligacions entre homes i dones, i que en l’esport, malauradament, estem veient que al nostre país encara queda molt per equiparar “.

Aquesta jornada arrenca demà dissabte amb frontenis femení de 9 a 14h, organitzant la 2a Jornada Copa del caff Divisió d’Honor. Després d’això, a les 12,30h exhibició de Gimnàstica Rítmica al Poliesportiu. Mentrestant, a les 11h al C.A. Correores durà a terme un entrenament per les immillorables instal·lacions del Planell. Ja a la tarda, de 16 a 17,30h handbol entre el AD Bunyol Infantil Femení i C.BM. Puçol.

El diumenge al matí continua aquesta jornada esportiva. Arrenca les 9.30h amb orientació, fins a les 13,30h. Mentrestant hi haurà entrenament Multitraining. De 12 a 13h patinatge. Durant tot el dia també es podran veure partides de pàdel femení.

A més d’aquesta jornada esportiva, l’edil ha recordat que la celebració del Consell d’Esports en la nova sala instal·lada al Pavelló del Planell dimecres passat va ser tot un èxit. Nombroses associacions esportives i esportistes en general es van donar cita per ratificar la gestió esportiva realitzada per Marta Pérez al capdavant d’aquesta regidoria en aquests quatre anys: “augment d’esports i d’instal·lacions esportives, a més de subvencions i competicions, que han portat a Bunyol a el cim de l’esport autonòmic, sense oblidar l’alta participació de l’esport femení a la localitat “, va finalitzar Pérez en aquest consell.

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*