L’Hospital de Manises continua ampliant les seues places MIR amb l’acreditació de dos noves especialitats

Post també disponible en: Castellano

Davant de la necessitat generalitzada de professionals que el Covid-19 ha posat de manifest, el Departament de Salut de Manises contribuirà a la formació de nous metges

Neurofisiología i Urologia són les especialitats certificades pel Ministeri de Sanitat que s’impartiran el pròxim curs

Estes noves especialitats permetran formar en els centres sanitaris del Departament a un 33% més de sanitaris especialistes

Manises compte ja amb la docència en les especialitats de Medicina Interna, Pediatria, Radiologia, Oftalmologia, Traumatologia i Medicina Familiar a què se sumen estes dos noves.

La falta de professionals sanitaris s’ha evidenciat amb major força en els moments més durs de la pandèmia en què ens trobem. Atenent a la necessitat de nous professionals sanitaris especialistes, el Departament de Salut de Manises continua ampliant les places MIR per a formar, cada any a més professionals sanitaris. La recent notificació del Ministeri de Sanitat que acredita a l’Hospital universitari a impartir docència a Metges Interns Residents (MIR) en les especialitats de Neurofisiología i Urologia, permetrà a l’Hospital formar a un 33% més de professionals sanitaris especialistes el pròxim curs.

A més d’estes dos noves especialitats, el Departament de Salut de Manises compta amb les de Medicina Interna, Pediatria, Radiologia, Oftalmologia, Traumatologia i Medicina Familiar on ja s’estan formant en l’actualitat una dotzena de professionals sanitaris en les distintes especialitats d’infermeria i medicina. “No ens confonem al prendre la decisió, fa dos anys, d’apostar per la formació de postgrau. Els resultats obtinguts avalen l’encert i el treball de molts dels professionals dedicats a la docencia”, destaca el gerent del Departament de Salut de Manises, el Dr. Ricardo Trujillo.

A més, el Dr. Trujillo afig que “la docència i la investigació són dos eixos fonamentals perquè el Departament col·labore activament amb la nostra societat en la formació de futurs professionals perquè el sistema sanitari públic valencià continue creixent quan més el necesita”, indica el Dr. Trujillo. En esta línia, ha afegit que “los MIR rebran una formació integral, personalitzada i grupal i formaran part de la nostra activitat assistencial i investigadora”, conclou.

La docència, una prioritat

Actualment, el Departament de Salut de Manises està formant estudiants de grau, postgrau o centre de formació. De fet, durant el curs 2019-2020, 1.200 estudiants de medicina, infermeria, odontologia, formació professional sanitària, fisioterapeutes o alumnes procedents d’altres disciplines de diferents universitats de la Comunitat Valenciana han realitzat pràctiques formatives en el Departament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*