L’III Batalló d’Intervenció de la UME utilitza Requena com a base logística en un exercici d’ensinistrament

Post també disponible en: Castellano

Amb l’objectiu d’incrementar la instrucció i ensinistrament del seu personal i continuar perfeccionant i millorant el nivell del mateix en l’àmbit de les inundacions, l’III Batalló d’Intervenció de la Unitat Militar d’Emergències amb seu en la base Jaume I a Bétera, està realitzant un exercici multirisc a la comarca durant aquesta setmana.

Concretament, es desenvolupa del 27 de febrer al 4 de març, tant en l’embassament de Contreras i terrenys limítrofs com en el riu Cabriol al seu pas per les localitats de Contreras, Cofrents i Casas del Riu a la província de València.

En aquestes maniobres participaran un total de 350 militars i 120 vehicles. Dins del programa d’instrucció per a l’exercici, està prevista la realització d’un simulacre ambientat en un episodi greu d’inundacions continuades provocades per fortes pluges a la Comunitat Valenciana, programat per a dijous que ve 3 de març en l’embassament de Contreras.

D’aquesta manera, amb el suport dels municipis de Requena, Utiel i el llogaret de Sant Antoni, la base logística s’instal·larà en diferents ubicacions cedides per aquestes localitats per al ja citat exercici.

Així doncs, com a part de les capacitats que l’UME posarà en pràctica en aquest exercici, està l’ús d’unitats del Batalló d’Helicòpters d’Emergències II, que té la seua seu a Bétera (València) i que durant la setmana prendran terra i enlairaran de la zona que està situada al sud del recinte firal de Requena. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*