Lleugeres Provincianes presenta “És el meu home” a la Sala El Mercat

Post també disponible en: Castellano

Divendres que ve, 18 de novembre, a les 20,00 h. a la Sala El Mercat, Lleugeres Provincianes presenten l’obra “És El meu Home”, organitzada per les regidories d’Igualtat i Benestar Social amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura. L’entrada, que costa 5 euros, es pot reservar a la biblioteca municipal.

‘És el meu home’ és un cabaret divertit, tendre, reivindicatiu i disbauxat en el qual es mescla la música en directe amb molta improvisació, humor i un sentit homenatge a la història de les nostres mares i àvies.

A través d’alguns dels cuplets més famosos de la tradició popular, fets famosos per artistes com Sara Montiel, Olga Ramos, Raquel Meller o la Fornarina, Lleugeres Provincianes revisita el gènere més castís acostant-se al ‘cuplet-protesta’ per a donar-lo a conéixer al públic més novençà i fer gaudir al més experimentat.

Sinopsi

La Berta i la Reme són dues modistes de poble que treballen a Madrid, en un taller de costura clandestí, sota el nom de Lleugeres Provincianes. La Berta, que ha passat tota la seua vida tement el què diran, i la Reme, fort, valent i lluitadora, intenten guanyar-se la vida en la capital, però les coses no seran tan fàcils. Entre repunt i repunt van recordant des d’un nou punt de vista els cuplets clàssics (alguns dramàtics, però la majoria picantones), cançons que els han cantat les dones més importants de les seues vides.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*