L’Oficina d’Atenció Ciutadana de Benaguasil porta registrats 3.329 tràmits en 2023

Post també disponible en: Castellano

Durant l’any 2022 la OAC va atendre més de 11.700 persones 

L’Ajuntament de Benaguasil a través de l’àrea de Modernització Administrativa ha fet un balanç del funcionament de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) que es va posar en marxa al gener de 2012 amb l’objectiu d’acostar l’administració local al ciutadà.
Durant aquests onze anys, els veïns i veïnes del municipi han fet ús del Servei d’Atenció Ciutadana de manera telemàtica o presencial atenent qüestions relatives a registre, padró municipal, cadastre, signatura digital, canvis de domicili en el permís de circulació o procediments tributaris, entre altres. 
Durant l’any 2022 la OAC atenció a un total de 11.790 persones i des de 2023, el servei d’atenció porta un total de 3.329 tràmits . Quant a queixes i suggeriments reibidas per la ciutadania s’han registrat 48 i en el canal d’incidències s’han rebut 78 Whatsapps que han sigut redirigits a les Brigades Municipals per a aconseguir actuar al més prompte possible aconseguint avanços d’eficàcia i eficiència en la gestió municipal.
El regidor, Stephane Soriano ha assenyalat que la “prioritat és l’atenció de les persones” i que l’oficina d’atenció a la ciutadania es complementa amb el canal d’incidències a través de l’aplicació Whatsapp “per a comunicar-nos en temps real amb els cuidadanos i recopilar qualsevol incidència detectada en el terme municipal”.
La OAC és un punt d’atenció directe sense cita prèvia i se situa en la planta baixa de l’ajuntament de Benaguasil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*