Margarita Romero lidera l’aposta socialista per recuperar l’alcaldia de Macastre

Ximo Puig ha visitado la localidad para mostrar su apoyo a la candidatura.
Ximo Puig ha visitado la localidad para mostrar su apoyo a la candidatura.

Post també disponible en: Castellano

Ximo Puig ha visitado la localidad para mostrar su apoyo a la candidatura.
El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la localitat per mostrar el seu suport a la candidatura.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la localitat per mostrar el seu suport a la candidatura

Dilluns passat, 13 de maig, el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va realitzar una breu visita al poble de Macastre per mantenir una trobada amb la candidata a l’alcaldia pel PSOE, Margarita Romero Miralles, i l’equip municipal que es presenta a l’alcaldia després de dues legislatures de majoria conservadora.

Margarita és filla de l’antic alcalde socialista Vicente Romero, membre de l’executiva provincial i comarcal del Partit Socialista. «Treballa com a funcionària interina al CAES de Bunyol, dona amb dos fills al seu càrrec i plena de fortalesa davant el repte d’una eleccions municipals en les que competeix amb dirigents al seu parer frívols, diletants i incapaços de fer alguna cosa més que la pura rutina administrativa », com han informat fonts del partit a la localitat.

Margarita Romero i el seu equip es presenten amb un programa «nou, suggerent i amb possibilitats pel que fa a l’execució de projectes que suposen un canvi ambiciós en la vertebració de recursos ambientals i patrimonials del municipi. Tots aquests dirigits a millorar les condicions d’habitabilitat del municipi, generar ocupació, facilitar la convivència entre gent diversa, però també donant suport a qualsevol suggeriment que contribueixi a la formació de la seva joventut en nom al seu futur professional». Com ha manifestat la candidata, «nosaltres pretenem aconseguir un Ajuntament obert en el qual se sentin representats tots els ciutadans, els que ens voten i els que no ho fan, ja que tots són contribuents amb idèntics drets».

«Encara amb una possible majoria l’equip socialista es mostra receptiu a qualsevol projecte que suposi una millora per al municipi i que sigui factible», han finalitzat des de la formació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*