Mesures sanitàries per a garantir la seguretat a Xest els dies de celebració del MotoGP 2021

Post també disponible en: Castellano

Els pròxims 12, 13 i 14 de novembre tindrà lloc en el Circuit Ricardo Tormo el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. Davant la celebració de l’esdeveniment, la Conselleria de Sanitat ha acordat mesures preventives específiques de seguretat i higiene en el municipi de Cheste. L’objectiu d’aquestes mesures és impedir la formació d’aglomeracions i desincentivar conductes d’alt risc per a evitar la propagació de la COVID-19.

Mesures específiques

L’Ajuntament no autoritzarà la celebració de festes, revetles, discomóviles o esdeveniments similars. A més, seguint l’indicat per Conselleria, estarà prohibida la instal·lació de barres per part d’establiments hostalers i de restauració, que hauran de tancar a la 1.30.

Per al compliment d’aquestes normes, tant l’Ajuntament com les forces de seguretat han demanat la col·laboració de tots els comerços de la localitat per a promoure la reserva anticipada de taula, el consum del públic assegut i el compliment dels aforaments permesos. Així ho van comunicar ahir en una reunió amb les persones propietàries de locals de restauració i oci de Cheste. També es va comunicar que en el cas d’oferir menjar i beguda per a portar s’haurà d’informar la clientela que no es pot consumir en la via pública. La venda ambulant de productes d’alimentació i beguda estaran prohibits.

A més, hauran de respectar-se les mesures i obligacions per a establiments i activitats en general; pel que els locals hauran d’exposar en un lloc visible l’aforament màxim, comptar amb gels hidroalcohòlics o desinfectants, controlar l’ús obligatori de màscara mentre no es consumeix i el manteniment de la distància de seguretat interpersonal, i complir amb l’ocupació d’un màxim de 10 persones per taula, llevat que siguen convivents o es tracte de diferents nuclis de famílies nombroses.

Hi haurà un dispositiu especial de vigilància per a garantir el compliment d’aquestes normes i per a evitar aglomeracions.

Informació pràctica

Enguany no s’habilitaran zones d’acampada. L’Ajuntament informarà pròximament sobre les zones d’aparcament disponibles i els punts d’accés a la població, quedant garantida l’entrada i eixida de les persones residents a Cheste. També es comunicarà en els pròxims dies la informació relativa als serveis d’autobusos llançadora i als horaris de Renfe.

Com tots els anys, Cheste ampliarà durant els dies de celebració del MotoGP els seus serveis de neteja viària i comptarà amb sanitaris portàtils en diferents punts de la localitat.

Des del dijous, 11 de novembre, a la vesprada, els parcs municipals estaran tancats per motius de seguretat, fins al diumenge al matí.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*