Minut de silencio i art reivindicatiu a Turís per commemorar el Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

Post també disponible en: Castellano

L’art reivindicatiu continua decorant el mur perimetral del CEIP Joaquín Muñoz per tal de commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, amb els regidors de Benestar Social i Joventut, Nuria Montero i Rafa Algarra, després de realitzar un minut de silenci a les portes del consistori, han acompanyat als joves de Turís i Buñol que participen en el programa Jove oportunitat de l’IVAJ en una visita a Iris Serrano, autora del mural que ha encarregat l’ajuntament per commemorar la data.

A la vista de l’acceptació que va obtenir l’any passat s’ha tornat a comptar amb l’obra de Serrano per a continuar la decoració amb un ampli mural dedicat a reivindicar la igualtat encara que, aprofitant que es tracta de la zona escolar, una part del mateix estarà dedicat a la infantesa.

Els joves del programa han participat en una presa de contacte amb l’artista on han pres consciència de la importància d’este tipus d’activitats per tal de reivindicar no solament la igualtat de tracte i el rebuig a la violència sinó qualsevol iniciativa destinada a millorar la nostra societat.

L’autora s’ha manifestat agraïda perquè a través de l’art urbà es poden crear espais bonics que, a més de poder tindre un missatge, resulten molt més accessibles per al poble.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*