Mompó torna a confiar en Estela Darocas per a coordinar el PP a la Canal de Navarrés

Post també disponible en: Castellano

El Comité Executiu Provincial del PP ha nomenat a Estela Darocas, coordinadora comarcal i a Miguel Marín, secretari

El PP de la província de València, liderat pel president Vicent Mompó, confia de nou en Estela Darocas com a coordinadora comarcal de la Canal de Navarrés. La també senadora estarà acompanyada en la direcció per l’alcalde d’Anna, Miguel Marín Beneyto.

“Tenim la vista fixada en les eleccions de 2027 i tenim clar que fins a arribar ací, hem de treballar per i per als nostres pobles sense baixar la guàrdia”, ha explicat Darocas, qui ha esgrimit que “la fi última és sempre millorar la vida de la ciutadania”. “Així ho estem fent des de les diferents institucions on tenim representació i des del partit”, ha assegurat, al mateix temps que ha destacat que des del Senat, on forma part de totes les comisones socials, treballa “per les persones, per a incrementar el seu benestar i la seua qualitat de vida”. 

A més, ha defensat, “és necessari continuar avançant en la vertebració de la província i per a això hem de coordinar el nostre treball amb la resta de comarques”. “Per a dur a terme el nostre projecte municipalista en pro de millorar els pobles, comptem amb talent, experiència i joventut”, ha subratllat, al mateix temps que ha ressaltat la incorporació de l’alcalde d’Anna a la direcció de la comarca per ser un “perfil jove i preparat tal com ho està demostrant al capdavant de l’alcaldia d’Anna”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*