Música per Santa Cecilia, exposicions i presentació de llibre són els atractius culturals d’aquesta finalitat de setmana a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Aquest cap de setmana continua un dels tallers dins del cicle d’art Tardor a Pinzellades; les exposicions segueixen obertes al Castell, Sala El Mercat i Molino Galán, i aquest serà l’últim cap de setmana en el qual podran veure’s; i a més hi haurà presentació de llibre a la Biblioteca i molta música a càrrec de l’Artística i L’Armònica per Santa Cecilia. 

Bunyol continua amb la seua àmplia programació cultural un cap de setmana més. Dins del cicle d’art Tardor a Pinzellades segueix un dels tallers que va arrancar la setmana passada, el de Ceràmica per a joves i adults. Serà el dissabte 20 de novembre de 10.30 a 13.30h. Està impartit per l’artista local Maruja Ballester. Tots els que desitgen inscriure’s encara poden fer-ho acostant-se a la Biblioteca Pública Municipal de Bunyol, enviar un mail a bibliotecabunyol@gmail.com, o telefonar al 96 250 07 51.
Fins a aquest diumenge 21 de novembre es pot visitar les exposicions obertes des d’el mes d’octubre passat, al Castell, a la Sala El Mercat i al Molino Galà de Bunyol. La setmana que ve s’inauguraran més, de diferents estils i gustos. També la Ruta de la Tapa continua en la localitat. Són nombrosos els bars que s’han associat a aquesta iniciativa que consisteix en el fet que tot visitant que acudisca a veure alguna de les exposicions se li ofereix un bo canviable en un dels establiments hostalers associats per a oferir-los a canvi una tapa gratis. D’aquesta manera es premia al visitant o veí que acudeix a les exposicions i gaudeix donant suport a la cultura, i degusta a canvi increïbles tapes elaborades de manera artesanal pels nostres bars i locals de restauració. 
Concretament els actes programats per a aquests dies arranquen el divendres, a la Biblioteca Municipal amb la presentació del llibre “Les tres vides del pintor de la llum”, a càrrec del seu autor Javier Alandes i la presència de la política local Mako Mira. Però la música adquireix un protagonisme especial amb els festejos en honor a la patrona de la música, Santa Cecilia. Tant en el Teatre Montecarlo com en el Palau de la Música es desenvolupen concerts aquest dissabte. 
En el Teatre Montecarlo serà a les 19h el concert de la banda simfònica de la Societat Musical L’Artística. Mentre que en el Palau de la Música, el concert podrà escoltar-se a partir de les 19.30h el primer recital en honor a Santa Cecilia a càrrec de músics de la banda simfònica del Centre Instructiu Musical L’Harmònica. Al següent dissabte s’oferirà el segon recital i el diumenge 28 l’oferiran els músics de l’orquestra, acompanyats de la Coral Polifònica. També totes dues societats realitzaran actes en homenatge al músic i al soci aquests pròxims dies del mes de novembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*