“Paula Marple. Oficina de detectives” la nova història de l’autor d’Iàtova, Paco Gilabert, sobre l’assetjament escolar

Post també disponible en: Castellano

Paco Gilabert Jabaloyas, autor del llibre infantil “Cuidem el planeta?”, acaba de publicar la seua segona història, un nou llibre per a xiquetes i xiquets a partir de 10 anys titulat “Paula Marple. Oficina de detectives “, publicat per l’Editorial Sargantana sota el seu segell educatiu Brief.

Una història de misteri i investigació en la qual una xiqueta anomenada Paula investigarà la desaparició dels diners en el col·le on estudia i on s’adonarà dels problemes que afecten aquestes edats, com ara l’addicció als videojocs, els perills de les xarxes socials i d’internet, i sobretot, de l’assetjament escolar. Aquesta història té la visió de les dues cares del problema, no sols vist com els xiquets als quals els afecta el passen molt malament, si no també com ells se superen i són valents per a enfrontar-se a aquests.

L’autor com a docent incideix en què li agradaria que aquesta història poguera arribar a centres i a famílies perquè conegueren aquestes situacions que ocorren en els centres escolars dia a dia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*