Pensionistes de Requena visiten el celler El Cep de Pelayo

Post també disponible en: Castellano

Una quarantena de persones majors de Requena van visitar dijous passat la població d’Alcalá del Júcar, en una activitat organitzada per l’Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Requena (Llar del Pensionista). En primer lloc van realitzar una visita al celler El Cep de Pelayo, en la localitat de Les Eres, on a més de conéixer el procés d’elaboració dels vins, es va realitzar un tast de tres vins que van deixar sorpresos als visitants requenenses, per la seua excel·lent qualitat. I és que “les nostres vinyes velles, amb edats de 35 a 60 anys, són les responsables de la qualitat dels nostres vins” segons fonts de l’empresa. “Hem apostat –expliquen– per una cura responsable de les nostres vinyes i del medi ambient per a aconseguir un raïm de qualitat. La manyaga amb el qual tractem les nostres vinyes i cadascuna de les fases de la producció, es veu reflectit en cadascun dels nostres caldos”.
Posteriorment els pensionistes es van traslladar en un tren turístic, des de Les Eres, fins a Alcalá del Júcar, on després del menjar van assistir a una sessió de discoteca.
La Llar del Pensionista de Requena, que presideix Antonio Cócera, realitza diverses activitats per a la diversió i l’entrenament de les persones majors. Entre elles, tots els dissabtes, a la vesprada, organitzen sessions de ball. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*