Principals canvis davant de la Fase 2 i la seua aplicació a Requena

Post també disponible en: Castellano

No poden fer ús d’estes habilitacions persones amb símptomes o en aïllament, i han de respectar-se en tot moment les mesures d’higiene i distanciament social en qualsevol àmbit

Aquest dilluns 1 de juny els municipis de el Departament de Salut de Requena entren a la Fase 1 de la desescalada, juntament amb tota la Comunitat Valenciana.

S’enumeren a continuació els principals canvis que suposa entrar en aquesta fase i la seua aplicació en el nostre municipi.

Espais públics:

Biblioteca i Arxiu: Romandran oberts a les mateixes condicions que fins ara.

Museus: Obriran amb limitació d’aforament a partir de dimarts 2 de juny.

Instal·lacions esportives Estan obertes sota demanda les pistes de tennis, pàdel i frontó. A més de la possibilitat de reservar un carrer a la pista d’atletisme per córrer.

SAT: Obert en el seu horari habitual amb cita prèvia. Per sol·licitar-hi dues opcions. Enviar un correu a sat@requena.es indicant nom i cognoms, el tràmit que es vol realitzar i un número de telèfon per a ser citat. Trucar a el nombre de telèfon 96.230 14 00 marcant l’extensió 2007.

Comerç: Poden obrir tots els establiments i locals comercials minoristes i activitats de serveis. L’aforament serà d’un màxim d’un 40% en els locals comercials.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*