Proava convoca el Concurs Oficial de Vins i Olis de la Comunitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

IX Concurs Oficial de Vins de la C.V.
Categories Vins:
– Categoria 1: Vins blancs
– Categoria 2: Vins rosats
– Categoria 3: Vins negres joves
– Categoria 4: Vins negres
– Categoria 5:Vins dolços i vins de licor
– Categoria 6: Vins aromatitzats
– Categoria 7: Vins espumosos, Caves i Altres

Per cada mostra que participe en el concurs, caldrà remetre tres botelles de 0.75L degudament etiquetades juntament amb la seua fitxa d’inscripció degudament emplenada.
La participació en aquesta convocatòria està oberta a tots els cellers elaboradors o comercialitzadores de vi ecològic que s’elabore i embotelle en la Comunitat Valenciana i que el raïm, també procedisquen de cultius situats en la Comunitat Valenciana.

Concurs d’olis
Categories:
– Frutados verds
– Frutados madurs
– Olis procedents de producció ecològica

Caldrà enviar a Proava una mostra composta per 2 productes, en el seu envàs original per a la seua comercialització, d’almenys 500 mil·lilitres de capacitat cadascun, per cada referència amb la qual es vulga participar en el concurs.
La participació en aquesta convocatòria està oberta a totes les almàsseres les mostres d’oli de les quals d’oliva verge extra procededan d’olives cultivades en la Comunitat Valenciana i la producció de la qual provinga exclusivament de la Comunitat Valenciana.
L’enviament de mostres a PROAVA, tant de vins com d’olis, s’haurà de fer a la següent adreça : C/ Baixa, 29 Sota – 46003 VALÈNCIA.
Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*