Prop de huitanta futurs residents s’interessen per l’Hospital Universitari de la Ribera

Post també disponible en: Castellano

Segons l’última enquesta de satisfacció, 9 de cada 10 residents tornarien a triar el Departament de Salut per a dur a terme la seua formació sanitària especialitzada

La Ribera ofereix, enguany, 36 places d’un total de 20 especialitats

Prop de huitanta futurs residents han participat, este matí, en la Jornada de Portes Obertes que ha celebrat l’Hospital Universitari de la Ribera en la doble modalitat presencial i virtual. 

L’objectiu d’esta Jornada ha estat que els futurs especialistes en Medicina, Farmàcia, Infermeria i Psicologia coneguen, de primera mà, l’oferta formativa del centre hospitalari i, per extensió, de tot el Departament de Salut.

Així, els recents titulats, han conegut els diferents programes docents de les 36 places de 20 especialitats que enguany ofereix l’Hospital d’Alzira i els seus centres de salut: Anestesiologia i Reanimació, Anàlisis Clíniques, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Farmàcia Hospitalària, Geriatria, Infermeria Geriàtrica, Medicina Familiar i Comunitària, Infermeria Familiar i Comunitària, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Neurofisiologia, Obstetrícia i Ginecologia, Infermeria Obstètric-Ginecològica (Matrona), Oftalmologia, Pediatria i Àrees Específiques, Psiquiatria, Psicologia Clínica, Infermeria de Salut Mental, Radiodiagnòstic i Urologia. 

Cal assenyalar que l’Hospital Universitari de la Ribera és l’únic centre de la Comunitat Valenciana acreditat per a impartir l’especialitat de Geriatria. Així mateix, este serà el primer any que la Ribera reba un resident d’Urologia, especialitat en la qual ha estat recentment acreditat per a la seua formació pel Ministeri de Sanitat.

Els tutors i altres residents han estat els encarregats d’explicar als futurs especialistes el funcionament de cada servei i solucionar-los els dubtes, per a orientar-los en l’elecció tant de l’especialitat com del centre on duran a terme la seua formació especialitzada.

El Departament de Salut de la Ribera porta 18 anys oferint este tipus de formació. Durant tot este temps, 373 residents han triat els centres sanitaris del Departament de Salut per a convertir-se en especialistes.

Cal destacar que, segons l’última enquesta de satisfacció realitzada, 9 de cada 10 residents de la Ribera tornarien a triar este Departament de Salut per a realitzar la formació sanitària especialitzada.

Així, els residents enquestats atorguen 8,3 punts sobre 10 al Departament de Salut, valorant especialment aspectes com el suport i la implicació del tutor, el pla formatiu per especialitat, l’assistència a congressos i jornades, i la supervisió en les guàrdies. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*