Requena celebra el Dia Internacional de la Dona

A las 13 horas se ha realizado una concentración y la lectura del Manifiesto del Día Internacional de las Mujeres en la puerta del Ayuntamiento.
dav

Post també disponible en: Castellano

A las 13,00 horas se ha realizado una concentración y la lectura del Manifiesto del Día Internacional de las Mujeres en la puerta del Ayuntamiento.
A les 13,00 hores s’ha realitzat una concentració i la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones a la porta de l’Ajuntament.

Hui, 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona i per aquest motiu s’ha realitzat a la porta de l’Ajuntament de Requena una concentració i s’ha llegit el Manifest del Dia Internacional de les Dones.

En aquest acte han estat presents membres de la corporació municipal, representants d’associacions feministes de la ciutat i dones i homes que s’han concentrat per exigir la igualtat que les dones porten reclamant tant de temps.

La lectura del Manifest l’han dut a terme la regidora d’Igualtat, Isabel García, l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, la regidora de Cultura, M.ª José Martín, l’agent d’Igualtat de l’Ajuntament de Requena, Elisa Ferrer, diverses representants d’associacions feministes i ciutadanes, en general.

Tot i les conquestes obtingudes per les dones en els últims anys, encara persisteixen grans desigualtats entre homes i dones, per això des de l’Ajuntament de Requena es duen a terme les següents accions:

Commemoració el dia 8 de març com a Dia Internacional de la Dona i promoure activitats adreçades a reforçar el principi d’igualtat entre homes i dones, sumant-nos al lema de l’ONU “pensem en igualtat, construïm amb intel·ligència, innovem per al canvi.”
Respectem, com no podia ser d’altra manera, el dret que assisteix a tota persona a exercir el seu dret de vaga com a mesura de reivindicació i de conscienciació i, en aquest sentit, donem suport les aturades convocades pel moviment feminista i els sindicats, així com les manifestacions previstes.
Ens comprometem a seguir elaborant polítiques d’igualtat de caràcter transversal, i fer el seguiment dels acords presos en matèria d’igualtat, a través del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Requena.
Exigim a les administracions públiques un finançament suficient per dur a terme les polítiques d’igualtat, així com polítiques educatives i socials.
Treballem per seguir avançant en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, ampliant i aprofundint les mesures que s’hi contenen.
Continuem treballant per l’avanç de la societat cap a la igualtat de gènere, rebutjant qualsevol retrocés en drets i llibertats per a les dones.
Finalment, ens oposem als que fan la seva política des de la mentida i el menyspreu a les dones, des de la por, l’odi, la victimització i el ressentiment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*