Requena es mou contra la violència de gènere

Actividades en torno al 25 de noviembre Día Internacional Contra la Violencia de Género.
Actividades en torno al 25 de noviembre Día Internacional Contra la Violencia de Género.

Post també disponible en: Castellano

Actividades en torno al 25 de noviembre Día Internacional Contra la Violencia de Género.
Activitats entorn del 25 de novembre Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

IV Campanya amb motiu del 25 de novembre

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona el 25 de novembre, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Requena organitza la IV campanya “Requena es mou contra la Violència de Gènere.”

En el que portem d’any, i segons la Delegació de Govern per a la Violència de Gènere, 43 dones i 9 menors han estat assassinats. El llistat de dones assassinades que mes rere mes es realitza en cada Ple Municipal és insuportable i dolorós, a l’inici de cada sessió plenària s’esmenta amb nom i cognoms a aquestes dones assassinades amb l’objectiu de fer més visible el seu record.

A més, i com tots els anys, l’Ajuntament de Requena ha aprovat per unanimitat una moció conjunta reiterant el rebuig i la condemna de la violència masclista.

En aquesta campanya municipal s’ha volgut posar l’accent sobretot en la responsabilitat de l’agressor, ell és el causant de la mort de la seva dona que ha estat la seva parella i de vegades dels seus propis fills, per tant, és absolutament necessari el rebuig social, la denúncia i la tolerància zero davant aquest tipus de comportament.

Aquestes violències tenen el seu origen en l’existència del patriarcat, present en totes les societats, la base és la desigualtat entre dones i homes, que resta credibilitat i autoritat a les dones, cosifica el seu cos i transmet idees que reprodueixen comportaments discriminatoris i sexistes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*