Requena participa amb València Turisme a reforçar les accions per a públic professional a la fira INTUR de Valladolid

València Turisme refuerza las acciones para público profesional en la feria INTUR de Valladolid.
València Turisme refuerza las acciones para público profesional en la feria INTUR de Valladolid.

Post també disponible en: Castellano

València Turisme reforçarà les accions dirigides al públic professional en la Fira Internacional de Turisme d’Interior INTUR que se celebra des de hui a Valladolid, fins el diumenge 24 de novembre.

La fira està dirigida al públic general, encara que la marca turística de la Diputació de València incrementarà la seua participació habitual en aquest tipus de certàmens amb la seua presència activa en dues accions dirigides a agents i tècnics del sector, seguint amb la seua aposta per “professionalitzar” la seua assistència a fires: Intur Negocios i Valladolid Travel Night CEAV.

Intur Negocios és un espai de negocis dins del certamen val·lisoletà, en el qual València Turisme participarà juntament amb els tres municipis coexpositors que acudeixen a INTUR en representació de totes les comarques valencianes: Cullera, Gandia i Requena.

Valladolid Travel Night CEAV, d’altra banda, reunirà en una sessió de treball a grans experts del sector turístic perquè intercanvien criteris i experiències. L’esdeveniment està organitzat per la Confederación Española de Agencias de Viajes (CEAV). i la Federación Castellano Leonesa de Asociaciones de Agencias de Viaje (FLECAV).

INTUR Valladolid 2019 reunirà més de 310 expositors entre majoristes, turoperadors, receptius, agències de viatges, empreses de serveis, d’allotjament, de reunions i congressos, parcs temàtics, associacions professionals i organismes oficials, així com agents de tota mena de turisme d’interior i del turisme accessible, nacionals i internacionals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*