Riba-roja de Túria aprova la inclusió d’altres 13 actuacions per valor de 1’1 milions d’euros incloses en el Pla de Contractació de 2023 

Post també disponible en: Castellano

L’equip de govern dona compte al ple municipal de les inversions que es duran a terme en àrees com a Mobilitat, Obres Públiques Àrees Industrials 

L’equip de govern del PSPV de Riba-roja de Túria ha donat compte al ple municipal de les noves inversions públiques que es duran a terme durant els pròxims mesos a compte del denominat Pla de Contractació de l’any 2023 per un valor global de 1’1 milions d’euros. El ple municipal ha confirmat els acords adoptats, prèviament, per la Junta de Govern Local. 

El Pla Anual de Contractació per al present exercici de 2023 és un document essencial en la planificació i ordenació de les actuacions públiques que es duen a terme des de l’administració pública local amb una vigència d’un any. D’aquesta manera, les actuacions que es duran a terme per part de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria engloben algunes àrees i departaments com a Obres Públiques, Mobilitat sostenible i Medi Ambient, Àrees Industrials o Policia Local, entre altres. 

El departament de Mobilitat sostenible i Medi Ambient és el que major càrrega econòmica executarà en aquestes actuacions previstes que s’afigen a les que havien previst ja amb una quantitat econòmica de fins a 596.000 euros en total, seguit d’altres departaments com el d’Obres Públiques amb altres 564.000 euros, a més dels 19.834 en Policia Local o, finalment, els 14.600 euros d’Àrees Industrials. 

D’aquesta manera, en l’expedient públic s’ha afegit el subministrament de quatre aeronaus no tripulades –drons- amb les descripcions tècniques contingudes en el plec de condicions tècnics, a més de l’equipament necessari per al pilotatge d’aquesta. En total, aquesta actuació suposa una inversió de fins a 19.834 euros que es posarà en marxa al llarg dels pròxims mesos en la localitat. 

L’àrea d’Obres Públiques inclou actuacions com l’asfaltat i reasfaltat de vials urbans i camins rurals, inclosos en el Pla Renove, amb una inversió de fins a 290.000 euros. Aquestes actuacions se centraran, a més, en algunes àrees i zones com a Masia de Traver o la urbanització Montealcedo. En aquest àmbit s’afig, també, l’adequació de la baixant sobreeixidor del barranc dels Moros amb caràcter d’urgència per valor de 12.245 euros. 

En Obres Públiques s’executaran, a més, l’adequació pel trencament del talús del camí del Perpinyanet amb una partida econòmica de 30.870 euros o l’aparcament provisional en la zona de Pacadar, amb una inversió de 79.990 euros. Les actuacions en el camí del Perpinyanet es prenen arran dels desperfectes i danys que va causar la DANA ocorreguda al maig d’enguany. 

La urbanització de la vorera de la zona de Pacadar es finançarà amb 75.000 euros o els 45.000 euros en la pavimentació del passeig per als vianants en aquesta mateixa zona. Els departaments de Mobilitat Sostenible i Medi Ambient es concentraran amb altres 596.000 euros que es distribueixen entre els 216.000 euros per un servei de rènting de l’autobús elèctric, els 250.000 euros de la implantació d’un sistema de lloguer de bicicletes elèctrica o els 100.000 euros en la instal·lació d’aparcaments segurs per a bicicletes. El subministrament del punt de recàrrega per a l’autobús elèctric es dotarà d’altres 30.000 euros.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat “l’enorme treball que des de les àrees implicades estan realitzant al llarg dels últims mesos per a dotar al nostre municipi de tots els projectes i programes essencials per a la millora dels serveis públics i, al mateix temps, atendre les demandes i les necessitats habituals de tots els nostres veïns”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*