Sensibilització animal a les aules del CEIP L’Olivera de l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de l’Eliana, a través de l’àrea de Benestar animal, recolza el programa de sensibilització i informació animal en els centres educatius. Els primers a rebre la formació han sigut els alumnes de primària del CEIP l’Olivera on, els xiquets i xiquetes dels quatre primers cursos de primària, han rebut formació sobre aquesta temàtica. 

L’activitat, que es va dur a terme dimecres passat, va tindre com a objectiu fonamental explicar el programa municipal de gestió de colònies de gats de carrer, l’alimentació, captures d’esterilització i altres atencions que realitzen els voluntaris de Feliana en col·laboració amb l’Ajuntament.

En les xarrades s’ha volgut ressaltar la importància de conéixer les atencions bàsiques, l’obligatorietat de la identificació amb microxip, les necessitats veterinàries mèdiques, prèvies a la implicació que suposa conviure amb un animal de companyia i s’ha posat l’accent principalment en la importància de fomentar l’adopció enfront de la compra.

La Regidora de Benestar Animal, Cristiana Díaz Ocheda, ha qualificat de “necessàries” aquestes xarrades perquè, des de xicotets, es prenga consciència de la sensibilització animal. I ha volgut agrair al centre educatiu la seua participació en el programa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*