Set detinguts i una persona investigada pel robatori de garrofes a Tous, Monserrat, Benaguasil i Vilamarxant

Post també disponible en: Castellano

Set persones han sigut detingudes i 1 està sent investigada per l’apropiació indeguda de més de 52.000 quilograms de garrofa en les localitats de Tous, Montserrat, Benaguasil i Vilamarxant.

El valor econòmic del total dels quilograms de garrofa descoberts ascendeix a més de 54.000 euros.

La Guàrdia Civil de València ha detingut a 7 persones i 1 està sent investigada per l’apropiació indeguda de més de 52 000 quilograms de garrofa valorats en més de 54 000 euros en les localitats de Tous, Montserrat, Benaguasil i Vilamarxant.
Els agents de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana, tracten de posar fre un any més als robatoris produïts en els camps valencians. En aquesta ocasió li ha tocat el torn a la garrofa, el preu de la qual en el mercat ha ascendit durant les últimes temporades. 
La Guàrdia Civil, en la seua labor d’inspecció i investigació, va localitzar la falsificació de 106 documents de traçabilitat que acompanyaven als 52 245 quilograms de garrofes d’origen il·lícit. Després de la realització de diverses perquisicions, es va poder comprovar que els documents havien sigut falsificats amb les dades del propietari de les explotacions agrícoles, un dels quals va reconéixer que feia uns anys va autoritzar els detinguts a recollir la garrofa del seu terreny, amb motiu de la neteja del camp, no tornant des de llavors a autoritzar més recollides. 
La valoració econòmica en el mercat dels 52 245 quilograms de garrofa ascendeix a 54 462.25 euros. 
Set persones han sigut detingudes i 1 està sent investigada per aquests fets, als qui se’ls imputen els següents delictes: delicte d’apropiació indeguda i de falsedat documental. 
Els detinguts són homes d’edats compreses entre els 22 i els 55 anys, i de nacionalitat espanyola.
En la investigació ha col·laborat amb les unitats pertanyents a les companyies de Sueca i Llíria de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Picassent, Número 1 d’Alzira i Número 5 i 3 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*