Setze nous residents s’incorporen a la plantilla del Departament de Salut de Manises

Post també disponible en: Castellano

L’Hospital de Manises ha rebut als 16 Metges i Infermers Interns Residents (MIR i EIR) que s’incorporen a partir de hui a la plantilla del Departament de Salut. Les especialitats en les quals se sumisquen els nous metges són les de Medicina de Família, Pediatria, Medicina Interna, Raigs, COT, Oftalmologia, Urologia i Neurofisiologia. Per part seua, els nous professionals d’infermeria s’uniran a les àrees de Família i Pediatria. 

Amb aquestes noves incorporacions, el Departament de Salut de Manises compta ja amb més de 24 professionals interns residents que realitzen el seu període de formació tant en el centre hospitalari com en els centres de salut de les localitats de l’àrea sanitària. En l’últim any, a més, Manises ha augmentat en 4 les especialitats que ofereix als alumnes recentment examinats. 

“Formar a futurs professionals sanitaris ha sigut des del començament una de les nostres prioritats com a Departament de Salut. Aquests nous sanitaris que des de hui s’incorporen a la xarxa pública valenciana de salut tenen l’oportunitat d’aprendre en un entorn idoni per la seua infraestructura i els seus resultats assistencials de qualitat”, explica el Dr. Ricardo Trujillo, gerent del Departament de Salut de Manises.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*