SKB Competició es consolida en el món del Karting amb jóvens promeses

Post també disponible en: Castellano

Manu Díaz, responsable de SKB Competició, confirma bones posicions en el Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana que es va celebrar el passat cap de setmana en el Circuit Internacional Lucas Guerrer de Chiva

Manuel Sierra, regidor d’Esports en l’Ajuntament de Buñol, s’ha mostrat molt orgullós per l’enorme potencial esportiu del municipi. Tant és així que un dels bunyolenses més coneguts en el món del motor com és Manu Díaz està aconseguint consolidar-se amb SKB Competició en el Karting, amb grans promeses.

Manu Díaz, responsable de SKB Competició, deia que els jóvens pilots en karting que representen a SKB Competició són jóvens promeses de l’automobilisme, “y segur que tenen molt futur per delante”. “En esta última carrera estàvem representats amb els pilots CKR amb Noah Papi en Mini, Pol Pons en Júnior i Dani Carmona en DD2 amb una gran inscripció en les sis categories que té este campionat.

“Ha sigut un cap de setmana molt competitiu, el nivell de pilots va ser molt alt perquè estaven presents tots els equips i pilots que en dos setmanes correran la carrera del Campionat d’Espanya de Karting en este mateix traçat. En Mini no hem tingut sort amb els colps en les carreres però aconseguirem donar-li la volta amb més entrenaments; en Júnior ens va perjudicar el resultat de la primera carrera per a les dos següents; en DD2 vam ser molt ràpids tot el cap de setmana demostrant el gran nivell de conducció de Dani Carmona i com funcionen de bé els xassissos CKR 2020”.

Díaz continua dient: “Han sigut 5 anys de treball amb CKR (Competitive Kart Racing) , on hem estat sempre en el podi final de cada temporada, en 2016 vam ser subcampions en KZ amb Dani Mora, en 2018 vam ser subcampions en KZ amb Jordi Sant Andreu, en 2019 ens quedem a un punt de guanyar en KZ amb Jordi Sant Andreu i este 2020 hem aconseguit el tercer lloc de Jordi Sant Andreu en KZ, sense poder assistir a l’últim meeting, i ser campions en DD2 amb Dani Carmona, tants dia d’entre’ns i treball en pista, és el fruit d’este esfuerzo”.

També el bunyolense Díaz té paraules d’agraïment: “Agradecer a CKR Go Kart amb Carlo Debei i Michele Zampieri al front, el seu suport en el nostre equip, a tots els patrocinadors, mecànics, pilots i familiars que fan possible que aconseguim estos objectius i disfrutar de molts moments de karting amb la millor companyia. Tancarem la temporada en les Sèries Rotax en DD2 amb Dani Carmona, previst per a finals de novembre en el circuit de Zuera”.

Manu Díaz, el qual va triomfar en el món de l’automobilisme, després de posar en marxa SKB Competició, entén que el primer escaló per a accedir a eixe esport és el Karting, “que en els últims anys ha crescut exponencialment. Ara comptem amb xicotets que ho donen tot. Continuem disfrutant de les carreras”.

L’edil Manuel Sierra ha mostrat el seu suport per part de l’Ajuntament de Buñol a l’esportista Manu Díaz, que continua estant implicat en el món de l’esport i en l’automobilisme, ara amb els karts, “i també triomfant amb jóvens promesas”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*