Tancament musical i floral a càrrec d ‘ «El Litre» a la Fira i Festes 2019 de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Bunyol entra a la recta final de la seua Fira i Festes 2019. Aquest dissabte, 1 de setembre, està programada la Festa d ‘ «El Litre», celebració protagonitzada pel CIM «L’Armònica» en la que lluiran les Misses Esther Furriol Ochea i la nena Gema Clemente Agustina, així com la representant Paula Ramón Martínez.

Al matí, al voltant de les 13,00 hores, està programada l’ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu dels Desemparats, mentre que a la tarda, a partir de les 19,30 hores, començarà la cavalcada.

A més el diumenge 1, a les 12,00 hores, començarà el tercer concurs de desfilades de bandes en què participaran les dues agrupacions locals juntament amb La Unió Musical Millarense de Millars; la SIM «La Primitiva» d’Alborache; el CIM «Santa Cecília» de Yátova; La Unió Musical de Yátova; i La SM «Sant Joan Baptista» de Loriguilla.

A la tarda, a les 20,30 hores, començarà la popular batalla de flors, una desfilada presidit per la Reina de les Festes, Carmen març Belda. Dilluns, dia 2, es tancaran les festes amb la missa de comiat a Sant Lluís (20,00 hores), amb el trasllat del sant (21,00 hores) i el castell de focs artificials a les 22,00 hores que posarà fi a les festes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*