Terra Boval participa en Fitur en l’estand de la Comunitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

La marca de destinació turística que integra als nou municipis de la MITV: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Xera, Fuenterrobles, Requena, Sinarques, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel serà present i presentarà les seues novetats als mercats nacionals i internacionals

El pròxim 18 de gener comença en Madrid FITUR 2023, un punt de trobada per als professionals del turisme i els viatgers del món. Terra Boval serà allí per a contactar amb professionals i mitjans de comunicació, connectar amb institucions i proveïdors i descobrir novetats, tendències i avanços del sector tant nacional com internacional. 

Terra Boval estarà en l’Estand de Turisme CV i el dia 19, en el marc del dia dedicat a la Comunitat Valenciana, realitzarà la presentació de les seues novetats entre les quals destaquen:
El mapa de senderes, tant en línia com offline, que ofereix al visitant informació detallada de cadascun dels 9 municipis que integra la marca. En aquest material trobem dades de duració, dificultat i desnivell de cadascun de les senderes i codis QR per a descarregar la ruta i més informació d’interés. Un material d’interés per al turista ja que permet descobrir el patrimoni natural d’aquesta terra que alberga dos parcs naturals i compta amb quasi un 40% del seu territori protegit. 
Una guia turística on s’ofereix informació de tots els recursos turístics del destí: enoturismo, turisme de naturalesa i aventura, astroturismo, cultural i gastronòmic. 
Una altra novetat, en aquest cas vinculada a la tecnologia, és la “APP Terra Boval” que ofereix, gràcies a la ludificació, informació turística accessible des del mòbil i permet “jugant” anar visitant i descobrint els recursos turístics a través d’experiències de vi, de paisatge i naturalesa, culturals, astroturismo i gastronomia.

Terra Boval és la marca de destinació turística que integra als nou municipis de la Mancomunitat Interior Terra del Vi: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Xera, Fuenterrobles, Requena, Sinarques, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel. Des de 2019, data de la seua creació, s’està treballant des de la governança participativa. Això genera una dinàmica de canvi i transformació socioeconòmica, basada en el compromís i la responsabilitat, gràcies a la participació i involucració activa i permanent de tots els agents públics, privats i socials. Hui no és possible parlar de turisme sense comptar amb la participació i el compromís de tots els agents, ja que no hi ha destí sense col·laboració. Hui turisme i sostenibilitat estan units i per a aconseguir-ho és necessària la participació, la solidaritat i el compromís de tot el territori.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*