Torna a Xest el Dia del Mantó amb el tradicional cercaviles i l’acapte contra el càncer

Post també disponible en: Castellano

Després de quasi dos anys, ahir, dimarts 12 d’octubre, les chestanas van tornar a lluir els seus mantons i ombrel·les, tal com mana la tradició en el celebració del Dia del Mantó. A les 12.30 va donar principi una cercavila que va congregar al carrer Chiva a veïns i veïnes que van eixir a veure als xics i xiques de la Verema 2021, que van desfilar acompanyats per la Banda La Lira i la corporació municipal.

L’acte va coincidir amb la celebració del Dia de la Hispanitat, per la qual cosa es van unir a la comitiva representants de la Guàrdia Civil de Cheste, fins a arribar a la caserna, situat en l’avinguda Castella.

A més, com cada any, la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va instal·lar una taula al carrer Chiva per a recaptar fons, on també va estar oberta la venda de dorsals per a la pròxima RunCáncer de Cheste, que tindrà lloc el 24 d’octubre.

Concert de ballables

El dia festiu va finalitzar amb un espectacle de ballables a càrrec de l’Associació Musical La Lira. La banda juvenil, sota la batuta del seu nou director, Gustavo López Aceituno, va interpretar temes populars amb les veus en directe d’Estela Domínguez, María Vidal, Plans Barroso, Rocío Enguídanos, Juan Luis Rodrigo, Vanessa Peñarrubia i Pedro Sendra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*