Torna l’Escola de Nadal a Utiel

Post també disponible en: Castellano

Xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys podran compartir activitats i tallers amb temàtica nadalenca durant aquest període vacacional

L’Ajuntament d’Utiel organitza una nova edició de la “Escola de Nadal d’Utiel” perquè els xiquets i les xiquetes d’Utiel puguen gaudir durant aquest període de vacances d’activitats especials de caràcter lúdic i educatiu amb el Nadal com a protagonista.
Alumnat d’infantil i primària, amb edats compreses entre 3 i 12 anys, podran compartir diferents activitats, tallers i manualitats amb temàtica nadalenca. 

Escola de Nadal 2023

L’Escola de Nadal ofereix 70 places per a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 12 anys que podran gaudir d’activitats educatives i lúdiques amb temàtica nadalenca daptadas a grups d’infantil i primària.
 El CEIP Canonge Muñoz acollirà aquestes sessions dirigides per monitors especialitzats durant els dies 26, 26, 27,28y 29 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de 9.30 a 13.30 hores.
Aquesta Escola de Nadal té com a objectiu principal estimular la creativitat, la imaginació i l’expressió mitjançant dinàmiques educatives i lúdiques, creant un espai per a compartir i aprendre a través del joc i afavorir el desenvolupament integral de les participants. 
La matrícula (35 euros) inclou material didàctic i per a manualitats. 

Inscripcions

 El període d’inscripció per a l’Escola de Nadal d’Utiel 2023 s’obri el dilluns 11 de desembre a partir de les 9.30 hores, i finalitza el dijous 14 de desembre. 
Les sol·licituds poden presentar-se exclusivament de manera presencial en el Servei d’Atenció i Informació al Ciutadà (SAIC) de l’Ajuntament d’Utiel (horari de matins de 9.30 a 14 hores i vesprades, dimarts i dijous de 17 a 19 hores). 
En el cas que el nombre d’inscripcions siga major al nombre de places oferides, tindran preferència xiquets/as empadronats/as en el municipi i l’ordre d’inscripció (data i hora de registre d’entrada).  Informació i consultes: 687 64 44 04 / juventud@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*