Tot preparat per a la XXIX Mostra de l’Embotit Artesà i Qualitat de Requena que s’inaugura aquest divendres

Post també disponible en: Castellano

En el Mercat de Colón de València, l’Ajuntament de Requena, liderat per l’alcaldessa, Rocío Cortés, i acompanyada pel regidor de comerç, Julio Martínez, s’ha presentat la XXIX Mostra de l’Embotit de Requena.

Aquest esdeveniment gastronòmic, recolzat per l’Associació d’Embotits de Requena i part de la corporació municipal, destaca com una de les fires més importants de la comarca de l’interior de València.

Julio Martínez, durant la presentació, va destacar “l’experiència completa que ofereix la Mostra, no sols en el paladar, sinó també explorant la història, cultura i passió per la gastronomia de la regió”.

L’alcaldessa, Rocío Cortés, va agrair als artesans i elaboradors “per la seua contribució al projecte, ressaltant l’esforç que fan perquè la fira atraga a nombrosos visitants a la ciutat”.

La presentació va ser encara més significativa en subratllar la importància de ser la primera mostra després del suport del Govern central per a oficialitzar la denominació ‘Requena’ al cava de la regió, malgrat l’oposició dels cellers catalans. L’alcaldessa va expressar el seu agraïment per aquest suport, considerant-lo una fita en la batalla pel reconeixement del ‘Cava de Requena’.

Durant els tres dies que durarà l’esdeveniment gastronòmic, les carnisseries de l’Associació de l’Embotit oferiran una varietat colossal d’embotits i productes artesans de qualitat de Requena. Els assistents podran degustar productes com a llonganissa, xoriço, salsitxó, güeña, botifarra, sobrassada, gos, formatge, oli d’oliva, així com platerets tradicionals com ajoarriero, morteruelo, brioix i pa beneït, juntament amb vins de la zona.

La venda anticipada de tiquets, estarà disponible fins al 6 de febrer, inclourà tres visites addicionals a museus o monuments, amb horari d’entrada de 10 a 12 hores els dissabtes i diumenges. Els interessats poden adquirir les seues entrades a través de l’Oficina de Turisme. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*