Turís organitza tallers i fòrums a més de presentar una campanya per promocionar l’esport femení en la setmana contra la violència masclista

La concejala de Servicios Sociales, Núria Montero, ha aprovechado el mercadillo ambulante para promocionarlo entre el vecindario.
La concejala de Servicios Sociales, Núria Montero, ha aprovechado el mercadillo ambulante para promocionarlo entre el vecindario.

Post també disponible en: Castellano

Turís viu durant aquests dies Diferents tallers i activitats per commemorar la setmana contra els Violències masclistes i la regidora de Serveis Socials, Núria Montero, ha aprofitat el mercadet ambulant d’aquesta setmana per a anunciar-ho i promocionar-ho entre el veïnat.

A banda de diferents tallers destinats a les familias ia l’Alumnat de CEIP Joaquim Muñoz i de l’institut, aquest dijous és presentarà a la Casa Museu la campanya “Imparables” per promocionar l’esport femení a Torís i divendres tindrà lloc 1 cinefòrum a al Teatre Ideal amb la Projecció de la pel·lícula “Jo, tonya”.

Dilluns 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, és Fara 1 minut de silenci a les 12:00 a la porta de l’Ajuntament en memòria de les dones assassinades a l’últim any i és llegirà el manifest contra aquest tipo de violència.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*