Un Guàrdia Civil fora de servici deté l’autor de diversos fets delictius a Carlet

Además de sustraer efectos de domicilios esta organización también realizaba estafas por Internet.

Post també disponible en: Castellano

Gràcies a la professionalitat i determinació que actue l’agent s’han pogut aclarir 6 delictes 

A les 09:00 hores del dia 22 de desembre de 2020 estant el Guàrdia Civil pertanyent a Carlet lliure de servici i tornant de deixar el seu fill en el col·legi, va observar una persona caminant per la vorera l’aspecte de la qual s’assembla a un baró el qual en servicis anteriors havia sigut buscat per estar implicat en diversos robatoris en l’interior de locals de la demarcació, així com en robatoris en domicilis amb habitants en el seu interior, aconseguint fugir en diverses ocasions de les patrulles de servici.

Pel dit motiu l’agent decidix acostar-se a esta persona, observant en eixe moment que portava en la seua nina esquerra uns quants rellotges de senyora procedint, després d’identificar-se com a guàrdia civil, a requerir-li la documentació, a preguntar-li per la procedència dels rellotges que portava i a realitzar-li un escorcoll superficial, va comprovar que portava 6 rellotges de senyora i prou collars.

Examinada la seua documentació resulte ser la persona que es que s’estava buscant com a sospitosa de 6 fets delictius entre ells robatoris i afanades.

Pel dit motiu l’esmentat agent procedix a detindre-ho i a cridar Al Lloc Principal de Carlet perquè s’acostara una patrulla.

Els rellotges i collars que portava pertanyen a un local comercial objecte d’un robatori eixe mateix dia, sent reconeguts pel propietari de l’establiment.

Les fets aclarits comeses presumptament per la persona anteriorment citada són 6 delictes.

Per estos fets la Guàrdia Civil de Carlet a està persona de 23 anys nacionalitat lituana,  per diversos delictes de robatori amb força i furt. Se li ha intervingut multitud de joies que han sigut entregades als seus legítims propietaris.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de  Instrucció núm. 2 de Carlet.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*