Un Guàrdia Civil salva la vida d’una dona que es trobava en parada cardio respiratòria

Post també disponible en: Castellano

L’agent es trobava franc de servei acompanyat dels seus fills menors

Un agent de la Guàrdia Civil de València salva la vida d’una dona que es trobava en parada cardio respiratòria a l’interior del seu vehicle. 

L’agent es trobava franc de servei, acompanyat dels seus fills menors, mentre es dirigia al seu domicili, va observar un vehicle accidentat en la CV-3710 (adreça Llíria) que semblava ser una eixida de via, amb una dona en el seu interior, i diverses persones fora observant l’escena. 

L’agent en passar a l’altura del vehicle accidentat va preguntar als presents si necessitaven algun tipus d’ajuda, contestant-li que no, que la dona es trobava marejada i ja havien avisat a emergències.

Que en reprendre la marxa va observar com ningú intervenia pel que va decidir donar la volta i deixar el seu vehicle el més pròxim al de la dona, ja que dins es trobaven els seus fills menors.

Els testimonis allí presents informen el Guàrdia Civil que el vehicle transitava de manera normal i de sobte havia patit una eixida de via, que emergències estava avisat i que no sabien que fer per desconeixement.

L’agent va comprovar si l’auxiliada reaccionava d’alguna manera, però no responia, i després de diversos intents infructuosos de trobar-li símptomes vitals va decidir baixar-la del vehicle per a procedir amb la maniobra “Front-mentó” però mancava de signes vitals. Precipitadament va telefonar a emergències per a informar que la víctima es trobava en estat greu i calia un SAMU.

Sense cap dilació el Guàrdia Civil va començar amb la RCP durant diversos minuts, aconseguint que la dona tornara a respirar i responguera als estímuls.

Gràcies a la ràpida intervenció, professionalitat i determinació que va mostrar en aquesta actuació, el Guàrdia Civil, es va evitar un mal major.

Igualment s’informa de l’existència de l’aplicació de mòbil gratuïta ALERTCOPS perquè davant qualsevol eventualitat puguen posar-se en contacte amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*