Un nou brot a Gandia i un altre a Santa Pola eleven a tretze els detectats fins al moment a la Comunitat

Post també disponible en: Castellano

Salut Pública ha detectat un brot d’origen familiar a la localitat de Gandia, a la província de València, que s’ha estès als seus contactes socials i, fins al moment, suma 10 casos positius. S’estan estudiant tots els contactes per dur a terme una recerca activa de casos.

D’altra banda, un dinar d’empresa ha estat l’inici d’un brot d’àmbit laboral a la localitat de Santa Pola, a la província d’Alacant. De moment són 4 els treballadors que han donat positiu.

Amb aquests són ja tretze els brots actius a la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana no ha registrat cap mort per coronavirus per vuitè dia consecutiu. D’aquesta manera, el total de defuncions es manté en 1.476 persones: 227 a la província de Castelló, 512 a la d’Alacant i 737 a la província de València.

Durant l’última jornada s’han registrat 60 noves altes a pacients amb coronavirus, de manera que el total de persones curades ascendeix ja a 17.499 persones: 2.495 a Castelló, en 5.839 Alacant i 9.164 a València. A ells hi ha sumar 1 alta a persones desplaçades.

A més, s’han confirmat 23 casos nous des de l’última actualització, que situen la xifra total en 11.861 persones: 5 a Castelló (1.672 en total); 3 a la província d’Alacant (4.019 en total); i 15 a la província de València (6.168 en total). A més, cal sumar dos casos no assignats anteriors.

D’aquesta manera, a hores d’ara queden actius 299 casos, el que suposa un 1,55% de l’total de positius.

Els hospitals valencians tenen en l’actualitat un total de 67 persones ingressades: 18 a la província de Castelló, cap en UCI; 17 a la província d’Alacant, d’ells 2 a la UCI; i 32 a la província de València, 2 d’ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció de l’coronavirus ha estat de 504.365, de les quals 375.571 han estat a través de PCR i 128.794 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

Les residències de la Comunitat Valenciana no registren cap mort des del 25 de juny, per la qual cosa s’acumulen 20 dies seguits sense defuncions per coronavirus en aquests centres.

En aquests moments hi ha algun cas positiu en 6 centres: 1 a la província de Castelló, 0 en la d’Alacant i 5 a la província de València.

  • Residents nous positius: 0
  • Treballadors nous positius: 0
  • Residents morts: 0

En aquests moments es troben sota vigilància activa de control sanitari 2 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 0 a la província d’Alacant i 2 a la província de València.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*