Utiel recrua les mesures davant de l’augment de casos Covid en el municipi

Post també disponible en: Castellano

En els últims 14 dies s’han registrat 97 positius i el principal origen és familiar i social

L’Ajuntament d’Utiel ha establert noves mesures més restrictives per frenar la propagació de virus davant l’augment alarmant de casos positius registrats en les últimes setmanes i el temor que la situació s’agreugi encara més en aquestes vacances nadalenques

Aquestes mesures es resumeixen en el tancament de diferents instal·lacions municipals, entre elles parcs infantils, espais esportius, culturals i socials.

Segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, Utiel ha registrat 97 PCR + en els últims 14 dies, aconseguint una incidència acumulada de 841, 21, cosa que situa el municipi en el nivell d’alerta màxim.

L’origen dels casos és social i principalment familiar, de manera que l’Ajuntament d’Utiel insisteix en la necessitat de ser més responsables que mai i seguir rigorosament les instruccions marcades per les administracions sanitàries, entre elles la limitació de les reunions a màxim 6 persones prioritzant la unitat de convivència.

“Depèn de tots i cada un de nosaltres que no continuïn pujant els casos i arribar a una situació extrema que pugui derivar en un confinament perimetral del municipi o fins i tot un confinament domiciliari. Hem de ser conscients que els actes imprudents tenen conseqüències tant per a nosaltres com per als nostres familiars, amics i veïns. No ens podem relaxar en reunions familiars i socials, encara que siguin Nadal, perquè està en joc la nostra salut i la vida dels nostres “remarca l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure.

Noves mesures Covid a Utiel

L’Ajuntament d’Utiel alertava fa 15 dies de l’increment de casos COVID que s’estava registrant i feia una crida a la responsabilitat social i la prudència de tots els utielanos i utielanas.

No obstant això, la tendència ha continuat a l’alça i això ha obligat a l’consistori a endurir les mesures en instal·lacions municipals.

Els parcs infantils queden clausurats.

Àmbit esportiu: Es tanca la Piscina Coberta, el Pavelló Cobert i el Poliesportiu així com el Complex Esportiu El Nogueral.

Àmbit social i cultural:

La Casa de Cultura també queda tancada a el públic excepte per al servei de préstec i devolució de llibres a la biblioteca.

El Centre Social d’Utiel romandrà tancat, excepte per a usos autoritzats.

Oficina de Turisme: Tancada a el públic.

L’Ajuntament d’Utiel atendrà a la ciutadania via telefònica (96.217 05 04) o telemàtica.

El consistori utielano apel·la una vegada més a la responsabilitat social i sol·licita a tots els veïns i veïnes l’aplicació rigorosa de les mesures higienicosanitàries establertes per evitar que la situació derivi en un tancament perimetral de l’municipi o un confinament domiciliari.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*