Utiel s’il·lumina de rosa en el Dia Mundial del Càncer de Mama

Post també disponible en: Castellano

La fatxada de l’Ajuntament es tiny de color rosa com a mostra de suport a les dones que patixen esta malaltia

L’Ajuntament d’Utiel se suma a la campanya “Trau Pit per Elles” que posa en marxa l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC) i hui il·lumina la seua façana de rosa com a mostra de suport a totes les dones que patixen càncer de mama.

Amb això, el consistori utielano participa en un dels actes més emblemàtics que es celebren cada 19 d’octubre amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama: La il·luminació de color rosa d’edificis de diferents institucions a tot el món.

Càncer de Mama, el tumor més freqüent en dones

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals. En concret, a Espanya es diagnostiquen al voltant de 33.307 nous càncers de mama a l’any.

L’AECC disposa d’una sèrie de serveis i programes per a l’atenció integral de les persones amb càncer de mama:

  • Informació: perquè el càncer de mama és una malaltia greu, però es pot curar si es detecta a temps i la falta d’informació és la principal font de por i ansietat (preguntes més freqüents, càncer de mama en imatges i la reconstrucció, guia de càncer de mama)
  • Suport i acompanyament: atenció psicològica, atenció social i acompanyament. T’oferim més assessorament sobre cures estètiques (veure vídeo)
  • Investigació, perquè és l’única cosa que a llarg termini curarà el càncer de mama.

L’Ajuntament d’Utiel i la Junta Local contra el Càncer d’Utiel trauen pit per totes les persones que han donat suport a la lluita contra el càncer de mama i que han aconseguit que el 90% dels que ho patixen seguixen endavant. La investigació científica, la prevenció i la detecció precoç són fonamentals per guanyar-li la batalla a el càncer.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*