Utiel ultima un pla integral d’ajudes Covid per donar suport a tots els sectors productius del municipi

Post també disponible en: Castellano

El consistori utielano llançarà línies de suport específiques adreçades a autònoms agraris, a el foment de l’consum local i als sectors més afectats per les restriccions provocades per la pandèmia

L’Ajuntament d’Utiel ultima un pla integral de xoc dirigit als diferents sectors productius del municipi per minimitzar el greu impacte econòmic que està provocant la crisi sanitària Covid.

El programa s’estructura en tres línies d’ajudes dirigides a:

  • Agricultors i ramaders professionals amb l’objectiu de compensar les pèrdues generades per la baixada de preus generalitzats en el sector agrari.
  • Impuls de l’consum local mitjançant targetes de compra. Els veïns empadronats a Utiel majors de 18 anys podran accedir a 1 targeta valorada en 50 € abonant tan sols 30 € ja que els 20 € restants seran costejats pel consistori. Aquests vals de compra es podran bescanviar en qualsevol establiment del municipi adherit a aquesta campanya excloent a grans superfícies i locals de joc. L’objectiu d’aquesta mesura és incentivar el consum de proximitat estimulant la compra en els establiments locals que necessiten suport per pal·liar els mesos de baixada d’ingressos que estan patint com a conseqüència de la pandèmia.
  • Fons de Cooperació Municipal: Utiel s’adhereix a el Pla Resisteix aprovat per la Generalitat Valenciana i assumirà el 20% del finançament de Fons de Cooperació Municipal COVID-19 dirigit als sectors més agreujats per la crisi sanitària, entre ells hostaleria i restauració; hoteleria i allotjaments turístics; activitats turístiques i art, cultura i oci.

Unes ajudes que el consistori utielano s’ha estructurat en diferents línies per impulsar i reactivar l’activitat econòmica en tots els sectors productius del municipi, tant agricultura i ramaderia com a indústria i serveis.

L’Ajuntament d’Utiel publicarà en pròximes setmanes les bases que regiran la concessió de les ajudes locals a les quals podran acollir-se autònoms, empresaris i ciutadania amb l’objectiu de donar suport als que s’han vist especialment perjudicats per la paralització de l’activitat econòmica com a conseqüència de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*