Veïnes i veïns de La Foia s’uniran aquest dissabte en la II Marxa per Farrajón

Post també disponible en: Castellano

Amb el lema “Tots units per Farrajón” s’ha programat per a aquest pròxim dissabte, 15 d’octubre, a les 10 del matí, la II Marxa per Farrajón que s’iniciarà a l’esplanada del km 19 de la carretera de Godelleta.

Aquesta marxa reivindicativa, organitzada per la Plataforma Salvem Farrajón i la Coordinadora Valenciana per la Ubicació Racional dels Energie Renovables, vol visualitzar la lluita per la no ubicació en Farrajón de la macroplanta fotovoltaica que es pretén instal·lar en la zona.

Amb una caminada de 90 minuts aproximadament que finalitzarà amb un esmorzar en el qual es llegirà un comunicat, els assistents volen deixar clar que Bunyol ha dit sí a les energies renovables, però no així, i així s’ha fet palesa després de la recent recollida de 8.000 signatures que han donat suport al rebuig a la instal·lació de la macroplanta. 

Des de l’organització demanen el suport de la ciutadania en aquesta II Marxa per Farrajón del pròxim dissabte perquè no es permeta que Farrajón es convertisca en una mar de plaques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*